Studentet.info
 Kėrko      Antarėt      Aktivitet


  Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Konkurs nė USHT pėr mėsimdhėnės! 18.12.06
r.mislimi
Postuar nė: 18.12.2006, 20:10
Quote Post


studentet.info
*****

Posti: Admin
Postime: 3277
Antari Nr: 2
Bashkangjitur: 25.11.2004Ne baze te Nenit 139 te Ligjit te arsimit siperor (Gazeta Zyrtare e R. Maqedonise nr. 64/2000 dhe 49/2003) dhe Nenit 106 te Statutit te Universitetit Shteteror te Tetoves, Keshilli i Rektoratit te USHT-se shpall:

K O N K U R S

per zgjedhjen e mesimdhenesve ne thirrjen mesimore-shkencore dhe te bashkepunetoreve ne thirrjen e bashkepunetorit ne Universitetin Shteteror te Tetoves

A. Shpallet Konkurs per zgjedhjen e mesimdhenesve ne te gjitha thirrjet mesimore - shkencore dhe te bashkepunetoreve ne thirrje te asistentit dhe asistentit te ri ne Universitetin Shteteror te Tetoves.

I. FAKULTETI I SHKENCAVE MATAMATIKE-NATYRORE

1. Programi studimor – Farmaci

Nje mesimdhenes per lendet:
- Farmakologji
- Farmaci klinike

Nje mesimdhenes per lendet: - Fiziologji
- Patofiziologji
- Anatomi dhe fiziologji (Kulture fizike)

Kater bashkepunetore ne fushen e farmacise

2. Programi studimor – Fizike

Nje mesimdhenes per lendet:
- Fizika ne matematike
- Fizika e pergjithshme

3. Programi studimor – Kimi

Nje mesimdhenes per lendet:
- Kimia e pergjithshme
- Kimia per Biolog

Nje bashkepunetore ne fushen e kimise

4. Programi studimor – Informatike

Nje mesimdhenes per lendet:
- Programim C++
- Programim I, II

II. FAKULTETI I SHKENCAVE HUMANE DHE ARTEVE

1. Programi studimor – Histori

Nje mesimdhenes per lendet
- Historia e ballkanit III
- Historia e diplomacise
- Historia e shtetit dhe se drejtes (F. Juridik)

Nje mesimdhenes per lendet
- Historia e ballkanit II
- Historia e popullit shqiptar IV

Nje mesimdhenes per lendet
- Historia e popullit shqiptar II
- Historia e pergjithshme boterore koha e re

Nje bashkepunetore ne fushen e historise

2. Programi studimor – Gjeografi

Tre bashkepunetore ne fushen e gjeografise

3. Programi studimor – Psikologji

Nje mesimdhenes per lendet:
- Psikopatologji
- Psikologji klinike
- Psikologjia e personave me nevoja te vecanta

Dy bashkepunetore ne fushen e psikologjise

4. Programi studimor – Pedagogji

Nje mesimdhenes per lendet
- Kukulla dhe skenografia
- Lojera skenike
- Drama dhe teatri

Nje bashkepunetore ne fushen e pedagogjise

5. Programi studimor – Sociologji

Nje mesimdhenes per lendet
- Sociologjia e punes
- Sociologjia e familjes

Nje bashkepunetore ne fushen e sociologjise

6. Programi studimor – Gjuhe dhe letersi angleze

Nje mesimdhenes per lendet
- Gjuhe angleze I
- Gjuhe angleze II

Pese bashkepunetore ne fushen e gjuhes angleze

7. Programi studimor – Gjuhe dhe letersi gjermane

Nje mesimdhenes per lendet
- Gjuhe e sotme gjermane I
- Gjuhe e sotme gjermane II

Dy bashkepunetore ne fushen e gjuhes gjermane

8. Programi studimor – Gjuhe dhe letersi maqedone

Nje mesimdhenes per lendet
- Linguistika
- Gramatika krahasimtare
- Gjuhe e vjeter sllave

Dy bashkepunetore ne fushen e gjuhes maqedone

9. Programi studimor – Gjuhe dhe letersi shqipe

Tre bashkepunetore ne fushen e gjuhes shqipe

10. Programi studimor – Kulture fizike

Nje mesimdhenes per lenden - Psikomotorike
Nje mesimdhenes per lenden - Volejboll
Nje mesimdhenes per lenden - Basketboll
Nje mesimdhenes per lenden - Hendboll
Dy bashkepunetore ne fushen e kultures fizike

11. Programi studimor – Art Figurativ

Nje mesimdhenes per lendet
- Pikture I
- Pikture II

Nje mesimdhenes per lenden
- Dizajni grafik

Tre bashkepunetore ne fushen e artit figurativ

12. Programi studimor – Art Muzikor

Nje mesimdhenes per lendet
- Metodika e mesimdhenies se muzikes
- Teknike vokale

Nje mesimdhenes per lendet
- Polifonia vokale
- Analiza dhe aranzhimi koral

Dy bashkepunetore ne fushen e artit muzikor

III. FAKULTETI JURIDIK

Nje mesimdhenes per lenden
- E drejta romake I, II
- E drejta familjare dhe trashegimore

Nje mesimdhenes per lendet
- E drejta e detyrimeve I, II
- E drejta e autorit

Tre bashkepunetore ne fushen Juridike

IV. FAKULTETI EKONOMIK

Nje mesimdhenes per lenden
- Bazat e Marketing
- Kerkimet e tregut

Nje mesimdhenes per lendet
- Bazat e kontabilitetit
- Kontabiliteti financiar

Kater bashkepunetore ne fushen Ekonomike

V. QENDRA PER STUDIME POLITEKNIKE

1. Programi studimor – Ndertimtari


Nje mesimdhenes per lendet
- Planifikimi i infrastruktures
- Bazat e projektimit te rrugeve
- Punet tokesore dhe mekanizimi

Dy bashkepunetore ne fushen e ndertimtarise

VI. QENDRA PER ARSIM TE LARTE PROFESIONAL MJEKESOR - INFERMIERI

Nje mesimdhenes per lendet
- Semundjet e brendshme I
- Infermieristike e semundjeve te brendshme

Tre bashkepunetore ne fushen e mjekesise


B. Kandidatet duhet t’i plotesojne te gjitha kushtet e parapara me Ligjin e Arsimit Siperor, per zgjedhje ne thirrjen mesimore-shkencore dhe thirrjen e bashkepunetoreve.

C. Kandidatet bashke me fleteparaqitjen duhet t’i dorezojne dokumentet ne origjinal ose te noterizuara:

Ne thirrjen docent, profesor inordinar dhe ordinar:

- Per thirrjen mesimore – shkencore, Vendimin e Keshillit Mesimor – Shkencor te institucionit Arsimit te Larte, i cili e ka zgjedhur (nese ka);
- Diploma e nostrifikuar per kryerjen e arsimit siperor dhe arritjen e shkalles shkencore Magjister i shkencave dhe shkalles shkencore Doktor i shkencave;
- Lista e punimeve shkencore dhe profesionale te botuara, publikuara dhe kopjet e punimeve;
- Biografi te shkurter;
- Vertetim per njohjen e nje gjuhe te huaj;
- Njohjen e gjuhes shqipe, shkrim dhe lexim
- Certifikaten e lindjes;
- Certifikate nenshtetesie.

Ne thirrjen e asistentit dhe asistentit te ri:

- Diploma e nostrifikuar per kryerjen e arsimit siperor gjegjesisht diplome te nostrifikuar te magjistratures per fushen perkatese;
- Biografi te shkurter;
- Lista e punimeve shkencore dhe profesionale te botuara, publikuara dhe kopjet e punimeve;
- Vertetim per njohjen e nje gjuhe te huaj;
- Njohjen e gjuhes shqipe, shkrim dhe lexim
- Certifikate lindjeje;
- Certifikate nenshtetesie.

D. Fleteparaqitjen bashke me dokumentet e nevojshme kandidatet duhet ti dorezojne ne afat prej 8 ditesh, nga dita e shpalljes se Konkursit, ne Rektoratin e Universitetit Shteteror te Tetoves ne adresen Rr - Ilindenit -Rektorati i Universitetit, Tetove.

Tetove, me 18.12.2006 Universiteti Shtetoror i Tetoves


----------------------------------------
www.studentet.info
PMUsers Website
Top
studentejuridiku
Postuar nė: 19.12.2006, 10:01
Quote Post


Na ndejk nga koha nė kohė
****

Posti: Antarė
Postime: 45
Antari Nr: 3384
Bashkangjitur: 16.10.2006si i behet me apliku?!
PM
Top
spartacus
Postuar nė: 19.12.2006, 11:17
Quote Post


Tėrė kohėn flas :)
*****

Posti: Antarė
Postime: 146
Antari Nr: 1077
Bashkangjitur: 26.04.2006interesant, shume pak mesimdhenes kerkojne ne fakutetin juridik. une mendoj se nuk kane kuadro te mjaftueshme per te gjitha lendet qe ofron fakulteti juridik, apo do te vazhdojne me te vjetren -nje profesor-dy,tre lende.....
PM
Top
r.mislimi
Postuar nė: 19.12.2006, 13:21
Quote Post


studentet.info
*****

Posti: Admin
Postime: 3277
Antari Nr: 2
Bashkangjitur: 25.11.2004 Citim (studentejuridiku @ 19.12.2006, 10:01)
si i behet me apliku?!

Fleteparaqitjen bashke me dokumentet e nevojshme kandidatet duhet ti dorezojne ne afat prej 8 ditesh, nga dita e shpalljes se Konkursit,

Ne Rektoratin e Universitetit Shteteror te Tetoves ne adresen Rr - Ilindenit -Rektorati i Universitetit, Tetove.----------------------------------------
www.studentet.info
PMUsers Website
Top
studentejuridiku
Postuar nė: 19.12.2006, 15:39
Quote Post


Na ndejk nga koha nė kohė
****

Posti: Antarė
Postime: 45
Antari Nr: 3384
Bashkangjitur: 16.10.2006 Citim (studenti @ 19.12.2006, 13:21)
Fleteparaqitjen bashke me dokumentet e nevojshme kandidatet duhet ti dorezojne ne afat prej 8 ditesh, nga dita e shpalljes se Konkursit,

Ne Rektoratin e Universitetit Shteteror te Tetoves ne adresen Rr - Ilindenit -Rektorati i Universitetit, Tetove.

pooooooo sikur ( nepamundesi per te qene vete ne Te)...me i dergu me poste ben?! a dihet te kush person dorezohen kto, si quhet a dihet gje?

PM
Top
Uskana2006
Postuar nė: 19.12.2006, 20:40
Quote Post


Tėrė kohėn flas :)
*****

Posti: Antarė
Postime: 2765
Antari Nr: 1800
Bashkangjitur: 21.07.2006
tung,

A nuk ka mundesi te precizohet pak me teper rreth bashkepuntoreve te jashtem se per ēfare profili behet fjale psh sidomos ne kimi dhe politeknike jane lemi te gjera?? Flm.

Pershendetje
PM
Top
Strugani
Postuar nė: 21.12.2006, 18:33
Quote Post


Mundohem tė kyqem nė bisedė
**

Posti: Antarė
Postime: 25
Antari Nr: 1122
Bashkangjitur: 09.05.20066. Programi studimor – Gjuhe dhe letersi angleze

Nje mesimdhenes per lendet
- Gjuhe angleze I
- Gjuhe angleze II

Pese bashkepunetore ne fushen e gjuhes anglezeA e dini se kush i ligjeron keto dy lende ne USHT momentalisht?
PM
Top
Cusack
Postuar nė: 22.12.2006, 12:43
Quote Post


Carpe Diem
*****

Posti: Admin Forumi
Postime: 10747
Antari Nr: 4199
Bashkangjitur: 24.11.2006Duket se shumica e ketyre vendeve "te lira" jane zene tashme, ndersa konkursi hapet sa per sy e faqe, qe para opinionit te tregohen transparent! Se paku keshtu thone disa nga aplikuesit e deritashem.


----------------------------------------
Mos ia fal cdokujt kenaqesine te mendoje qe eshte dikush ne jeten tende. Aq me pak dikujt qe s'e ka problem nese je ti ose dikush tjeter!
Miss.Blue
PM
Top
studentejuridiku
Postuar nė: 22.12.2006, 15:29
Quote Post


Na ndejk nga koha nė kohė
****

Posti: Antarė
Postime: 45
Antari Nr: 3384
Bashkangjitur: 16.10.2006dmth e kote te dergojme dokumentat e bera gati?!

A cohen ne sekretarine e fakultetit perkates apo jo?

thnxxxx
PM
Top

Topic Options Reply to this topicStart new topicStart Poll

 

Postimet janė nė pronėsi tė vet postuesve, redaksia jonė nuk mer asnjė pėrgjegjėsi per permbajtjen e tyre!

© 2004-2017 Studentet.info™ | Kopjimi ėshtė i lejuar nėse theksohet burimi | Developed by: Just5 Studio