NJOFTIM

Data 12-01-2006 15:11:54 | Tema: Njoftime

Unioni i Studenteve – UEJL

Tė Premten 13.01.2006 nga ora 12 ne klasen 815, do te mbahet prezentim per studentet, organizuar nga Unioni I Studenteve, ku mysafir do te jene YMCA(Organizate jo-qeveritare amerikane) qe punon ne Kosove , e specializuarne shume fusha.

Temat qe do te prezentohen do te jene:

1.Udhetimet verore, punesimet, dhe praktika ne SHBA, Evrope, etj.

2.Partneriteti dhe shkembimet e pervojave mes studenteve dhe UnionieveStudentore ne rajon.Lusim studentet, qe te jene prezent ne kete ngjarje me rendesi!

Faleminderime !

Unioni i Studenteve – UEJL

Us@seeu.edu.mk Zyra: 400.05

12.01.2006
TetovėKy artikull vjen nga Studentet.info
https://www.studentet.info

Origjinali i kėtij artikulli gjendet nė:
https://www.studentet.info/modules/news/article.php?storyid=718